Μια μοναδική εμπειρία στην Εθνική Λυρική Σκηνή & στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Στα ΚΔΑΠ ΑμεΑ Επιλογή οι εκπαιδευτικές δράσεις συνεχίζονται για τα παιδιά μας και γίνονται όλο και πιο διασκεδαστικές και εποικοδομητικές!

Μία απ’ αυτές ήταν η ξενάγηση στον χώρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και οι εξωτερικές δραστηριότητες στον περιβάλλοντα χώρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που διενεργήθηκε την Παρασκευή 17.11!

Τα παιδιά μας μαζί με τη συνοδεία του έμπειρου διεπιστημονικού μας προσωπικού είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του ΙΣΝ, ακολουθώντας το πρόγραμμα εσωτερικής ξενάγησης στον χώρο της Λυρικής Σκηνής και συνέχισαν με μια σειρά μουσικοκινητικών παιχνιδιών στους εξωτερικούς χώρους!

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ένα διασκεδαστικότατο πικ-νικ με φαγητά που είχαν δημιουργήσει τα ίδια τα παιδιά μέσα από την εβδομαδιαία μας δραστηριότητα “Μαγειρεύοντας για Εμένᔨ!

📍Τα ΚΔΑΠ ΑμεΑ Επιλογή ευχαριστούν από καρδιάς τους υπεύθυνους επικοινωνίας και οργάνωσης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κα Ραφτοπούλου και κα Κούρτη, καθώς και όσους στήριξαν αυτή την άκρως προσοδοφόρα δραστηριότητα για τα παιδιά μας!

Share this post

Scroll to Top