Εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΙΝΣΕΠ και το Ανθρωπιστικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση με τίτλο «ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ… ΕΣΥ» με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 Ελευθερούπολη) για να τιμήσουμε τη Μάνα, τη Μαμά, την Ηρωίδα που υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει στις Zωές όλων μας. Μια ευκαιρία για να πούμε ένα ευχαριστώ στη γυναίκα που μας έφερε στον κόσμο παραμερίζοντας και θυσιάζοντας τα δικά της «θέλω».

Ο σκοπός της εκδήλωσης θα είναι φιλανθρωπικός καθώς η είσοδος στον χώρο αυτής θα γίνεται με τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ανθρωπιστικού Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» σε ευπαθείς οικογένειες και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν μητέρες .

Η εκδήλωση θα είναι μια γιορτή για όλα τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Στόχος μας είναι να μετάσχουν στην εκδήλωση όλα τα παιδιά ώστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να εκφράσουν δημόσια, το καθένα ξεχωριστά, μέσα από μια ζωγραφιά, ένα ποίημα, ένα κείμενο, ένα γράμμα, όλα αυτά που «βλέπουν» στη μητέρα τους.

Στην εκδήλωση τα παιδιά θα εκθέσουν τα έργα τους, θα απαγγείλουν τα ποιήματά τους και θα διαβαστούν τα γράμματά τους με θέμα : Μητέρα μου….. Εσύ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει :

  • Διαγωνισμό Ζωγραφικής
  • Διαγωνισμό Ποίησης  και Λογοτεχνίας

Share this post

Scroll to Top