ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 40ΟΥ    ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Με σύνθημα «Είναι όλα τους παιδιά μας…», ο Καλλιτεχνικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Τροβαδούροι Κηφισιάς» διοργάνωσε στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2022 το 40ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ του στην Αίθουσα «Βασίλης Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ των «Τροβαδούρων Κηφισιάς», είναι ένας διαχρονικός θεσμός που προσφέρει τη δυνατότητα για γνωριμία με σημαντικές χορωδίες ενηλίκων και παιδιών.

Στο φετινό Φεστιβάλ το οποίο ήταν αφιερωμένο με αγάπη και τρυφερότητα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες συμμετείχε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών η χορωδία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) ΕΠΙΛΟΓΗ » “The Choice’s Choir”.

Τη χορωδία “The Choice’s Choir”, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου με τη συμμετοχή της , υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Τροβαδούροι Κηφισιάς» κα Ολυμπία Καλού καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κος Φίλλιπος Χίου οι οποίοι βράβευσαν τα παιδιά της χορωδίας και τους εκπαιδευτές τους Σπυριδούλα Πουλιάση και Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Η κα Καλού στη σύντομη ομιλία της τόνισε ότι «η διοργάνωση αυτού του φεστιβάλ αποτελεί μια ευκαιρία για να εκδηλώσουμε τα ανθρωπιστικά συναισθήματά μας» και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το ειρηνικό σύνθημα «σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» το οποίο γλυκαίνει τη ζωή μας.

Την εκδήλωση η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” του Δήμου Κηφισιάς τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της πόλης κος Γεώργιος Θωμάκος o οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο της «ΕΠΙΛΟΓΗ» κα Κυριακή Γρηγοριάδου.

Στο φεστιβάλ το οποίο συγκέντρωσε πλήθος κόσμου συμμετείχαν οι χορωδίες: «Μικροί Τροβαδούροι Κηφισιάς», η El Sistema Greece Youth Choir, ο σύλλογος Μουσικολαογραφικής Παράδοσης -Χρόνης Αηδονίδης ,η Πολυφωνική Χορωδία Χαλκίδας, η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου, η Χορωδία Δωματίου “Fancy”, και η χορωδία Vox Medicalis -Solemnis.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Share this post

Scroll to Top