Εκδήλωση για καλό σκοπό στο Φίλυρο – «Με τα παιδιά για τα παιδιά»

Εκδήλωση για καλό σκοπό με τίτλο «Με τα παιδιά για τα παιδιά» διοργανώνουν τις επόμενες ημέρες στο Φίλυρο ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό Σωματείο «Έχω τη Δύναμη».
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων του ΚΔΑΠ Φιλύρου και περιλαμβάνει μαθητικό διαγωνισμό έργων ζωγραφικής και σκίτσου, αγώνες σκακιού, καθώς και αγώνες χορού, ρυθμικής γυμναστικής, μουσικής μπάσκετ, βόλεϊ και tae kwon do και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, στο 3ο ΓΕΛ Χορτιάτη στο Φίλυρο.
Μάλιστα στον αγώνα σιμουλτανέ θα συμμετάσχει και ο διεθνής μετρ και πρωταθλητής Ευρώπης Ευγένιος Ιωαννίδης.
Επισημαίνουμε ότι κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών, για την παροχή στήριξης και βοήθειας προς τα παιδιά που βιώνουν δυσκολίες. Με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση τα παιδιά βοηθούν να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη, καθώς τα τρόφιμα θα διανεμηθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και του Ανθρωπιστικού Σωματείου «Έχω τη Δύναμη»
Με τα παιδιά για τα παιδιά, λοιπόν…

 

 

Share this post

Scroll to Top